Rólunk
 


Rohanó világunkban szinte minden percről-percre változik, az analóg fotózást a digitális váltotta fel.
Ez lehetővé tette, hogy elkészített képeinket azonnal láthassuk a monitoron, vagy akár a Tv képernyőn. Napjainkban már szinte minden lebonyolítható a világhálón keresztül. Ezzel a hatalmas fejlődéssel én is lépést tartok.
Több évtizedes fényképész és fotólabor üzemeltető  múltam tapasztalataiból merítve elkészült az Önök számára egy felhasználóbarát rendelő felület a mai kor elvárásainak figyelembevételével.
Az oldal számos új lehetőséget kínál. Itt megrendelheti fényképeit, tetszőlegesen kiválaszthatja, keretbe szerkesztheti, vagy a kínált ajándéktárgyakra ráhelyezheti azokat. Ezen kívül természetesen igénybe veheti fényképész szolgáltatásaimat: iskolai, óvodai,  bármilyen rendezvény, esküvő, vagy akár családi fotózásról legyen szó.
Szolgáltatásaim körébe tartozik még, tablóképek készítése, a tabló komplett kivitelezése (a tervezéstől a keretezésig), ill. fotókönyv készítése is.
Az on-line labor a legmodernebb gépekkel, eszközökkel van felszerelve, ahol a fotókidolgozás, fényképes ajándéktárgy és fotókönyv készítése történik.
Nálam a minőség az első!

 

 
 
fotohorvath.hu
Készítette: